Dashi

Njihet si shenja më optimiste në Horoskop.

Nuk bën kurrë plane dhe çuditërisht gjërat i shkojnë gjithmonë ashtu siç dëshiron.

Është një ndër shenjat më të përkëdhelura të fatit, edhe pse nuk është kurrë në kërkim të tij.

Luani

Është ndër të paktat shenja në Horoskop që përballet me pengesat dhe vështirësitë pa ju dridhur qerpiku.

Ndonëse janë njerëz punëtorë, që u shmangen konflikteve, edhe kur gjenden përballë situatave të tillë, falë inteligjencës natyrale dhe fatit, ia dalin gjithmonë mbanë.

Për aq kohë sa nuk përfshiheni shumë emocionalisht në këto sfida, do të keni mjaftueshëm fat për t’i çuar në finalizim.