Për disa njerëz, pasuria është rezultat i një pune të palodhur, ndërsa për disa të tjerë, mjafton ta mendojnë dhe ditën tjetër janë të pasur. Edhe pse çdokush ka përkufizmin e vet për bollëkun dhe pasurinë, disa shenja të zodiakut janë të predispozuara të jenë më të pasura se të tjerat. Pra, më poshtë, do të lexoni për tre shenja të zodiakut të cilat çfarëdo që të bëjnë, tërheqin sukses dhe para.

Virgjëresha, ata që lindin nën këtë shenjë të zodiakut karakterizohen nga pragmatizmi dhe respekti absolut i disa parimeve personale. Sipas tyre, çdo përpjekje duhet shpërblyer. Bonsensi dhe vëmendja ndaj perfeksionit janë elementet që përdorin për të arritur suksesin, por edhe një sy i kujdesshëm ndaj detajeve. Ata i urrejnë të papriturat dhe janë absolutisht të organizuar për t’i shmangur me çdo kusht. Dhe nëse është e vërtetë që tërheqin paratë ashtu siç tërhiqet ariu pas mjaltit, është gjithashtu e vërtetë që janë shumë të zotët për t’i shpenzuar ato. Çdo para e fituar, zhduket me shpejtësinë e dritës nga duart e tyre ‘të shpuara’.

Demi, të udhëhequr nga Venusi, të lindurit e kësaj shenje përfaqësojnë pak Nënën Natyrë duke mishëruar bukurinë dhe besnikërinë e saj. Ata janë gjithashtu shumë inteligjentë, profesinalë dhe metodikë, tre karakteristika që u japin mundësinë të hyjnë në pozita të niveleve të larta dhe në rangje ku paguhet shumë. Pasi kanë fituar paratë, ata gjithashtu angazhohen shumë për të siguruar që ato do të mbetën në llogarinë bankare sepse aftësia e tyre për të kursyer u lejon që të kenë fondet e nevojshme për t’i riinvestuar ato përsëri. Demi i ka gjithmonë këmbët në tokë dhe kurrë nuk futet në spekulime të rrezikshme.

Gaforrja, gaforret janë të pasura në nivel emocional, por edhe financiarisht. Për ata që kanë lindur nën këtë shenjë zodiakale, vlerat familjare janë shqetësimi i tyre kryesor për sa i përket burimeve të të ardhura. Për këtë arsye, përpiqen maksimalisht për të garantuar mirëqenien e familjes së tyre. Kanë besim të plotë në kapacitetet e tyre për të gjeneruar të ardhura nga çdo gjë që bëjnë. Janë kreativë, plot ide dhe gjejnë gjithmonë një mënyrë për të zgjidhur edhe problemet më të vështira.