Shenjat më me fat në dashuri për këtë fundjavë:

Peshorja

Puthjet e tua kanë fuqi hipnotizuese tek ata që e marrin. Përgatitu të jetosh momente pasionante.

Ujori
Nëse i dashuri juaj jeton larg, shko takoje dhe bëje këtë ditë të paharruar. Lidhja juaj është magjike

Binjakët

Yjet ju japin mundësi të tregoni që nuk dini vetëm të flisni. Seksi është një akt shumë praktik.

Demi
Guston tënde e shijon vetëm ai (ajo) që dashuron çmendurisht.