Zbuloni nëse Zodiaku juaj është midis atyre që favorizohen nga Yjet dhe kanë ndikimet më të mira astralë në fushën e dashurisë. Astro Sexy Parade na tregon Shenjat Zodiakale më të preferuara nga Yjet në fushën e dashurisë. Ja cilat shenja do të ‘ndezin’ fundjavën e 5 – 7 prill.

1 – Dashi- Netët tuaja të gjatë duket se janë krijuar posaçërisht për të bërë vazhdimisht dashuri. 2 – Bricjapi – Trajtimi më i mirë për stresin është seksi. Le të mësojë ndonjë dashnor diçka të re!

3 – Demi – Aroma e seksit është shumë e ëmbël për të mos i’u dhënë dëshirave të atyre që ju provokojnë me aftësi të mëdha. 4 – Ujori – Ju jeni një dashnor ideal për ata që duan të përjetojnë diçka të pazakontë dhe spektakolare nën çarçafë!