Ana Veizi, vajza e Ziver Veizit shprehet se pavarësisht se kanë kaluar 9 vite  nga 21 janari ku mbeti i pajetë babai i saj dhe 3 persona të tjerë ka ende besim se drejtësia të vendoset në vend. Pas homazheve në bulevard, ajo u shpreh se beson te SPAK-u. “Kemi besim ende te drejtësia, te reformat e reja, te SPAK-u se cështja do të rihapet dhe drejtësia nuk do të vonojë” tha ajo.