Artistët janë ata që vihen gjithmonë në qendër të medias për sa i përket jetës së tyre private. E nëse janë shumë të njohur kurioziteti është akoma më i madh.

Enca është një nga këngëtaret shqiptare që pyetet shumë për jetën e saj private, nëse ka apo jo dikë në krah. Kjo është pyetja që i bëhet gjithmonë në rrjetin social “Instagram” si dhe ishte një nga pyetjet që iu bë në “Shiko kush luan”.

Gjatë lojës “Ndaje ose zhvishu” Enca zgjodhi të mos zhvishej duke pranuar publikisht që është single.