Këngëtarja Jennifer Lopez ka realizuar një fotografi me të cilën dëshmon se vitet janë vetëm numra për të.

Ajo vetëm në të brendshme, shfaq trupin e saj të formësuar dhe aq joshës që ka. Me tu publikuar ky imazh ‘hott’ nga JLo, fansat nuk kanë ndalur komentet e tyre në rrjetin social Instagram, duke i dhenë asaj komplimentet më të bukura ndonjëherë.