Imazhe të caktuara mund të na udhëheqin për të reflektuar dhe ndoshta të gjithë mund të kenë mendimet e tyre. Ajo që është e sigurt është se një fëmijë dhe një i rritur kanë dy mënyra krejtësisht të ndryshme të konceptimit të realitetit. Sigurisht që është një moment shumë interesant që ne ju ofrojmë përpara një fotografi që mund të çojë në interpretime të ndryshme.

Çfarë shihni nga ky imazh? Sigurisht imazhi i bardhë i vjedh sytë dhe sugjeron që ata janë dy të dashuar të pasionuar. Për të thënë të vërtetën, megjithatë, imazhet tregojnë delfinë. Një fëmijë me siguri do të thotë se po sheh delfinët gjithashtu sepse nuk ka përvojën e dashurisë për të rritur.