Kryeministri Rama njofton se ka shkuar në 8530 numri i shkrakimeve nga qytetarët i aplikacionit STOP INFORMALITETIT. Përmes këtij aplikacioni çdo qytetar mund të denoncojë çdo shfaqje abuzimi me ligjin.

Rama falenderon qytetarët dhe i fton ata të bëjnë denoncim për çdo padrejtësi që u bëhet.

Postimi i plotë:

Lufta kundër informalitetit VAZHDON NON STOP! Numri i qytetarëve që e kanë shkarkuar aplikacionin STOP INFORMALITETIT ka arritur në 8530?

Aplikacioni STOP INFORMALITETIT gjendet në App Storehttps://apps.apple.com/…/a…/stop-informalitetit/id1476196781 ose në Play Store https://play.google.com/store/apps/details…

Shkarkoje dhe ti nëse s’e ke bërë ende dhe jep kontributin tënd në këtë luftë, duke denoncuar çdo shfaqjen abuzimi me ligjin, në treg a në punë?

Denoncimi është i fshehtë dhe konfidencialiteti i të dhënave të tua 100% i garantuar?. (Lexo.al)