Kryeministri Edi Rama bën me dije se numri i qytetarëve që kanë shkarkuar aplikacionin “Stop Informalitetit” ka shkuar në 11109 .

Kryeministri inkurajon qytetarët që të shkarkojnë këtë aplikacion dhe i fton ata të denoncojnë çdo lloj padrejtësie që shohin të bëhet apo t’u bëhet.

Aplikacionin STOP INFORMALITETIT e kanë shkarkuar 11109 qytetarë? FALEMINDERIT?

Aplikacioni që të mundëson të mos heshtësh përballë abuzimit, gjendet në App Store https://apps.apple.com/…/a…/stop-informalitetit/id1476196781 ose në Play Store https://play.google.com/store/apps/details…

Shkarkoje dhe ti?

Denoncimi është i fshehtë dhe konfidencialiteti i të dhënave të tua 100% i garantuar?

Faleminderit kujtdo që bëhet pjesë e kësaj përpjekje sa të vështirë, aq të domosdoshme për Shqipërinë që duam?☀️??. (Lexo.al)