Ajo është pjesë e filmit të ri të Ermal Mamaqit. Aktorja shqiptare, Arjola Demiri, ka hedhur një fotografi në Instagram ku shihet se është mbi një kali, edhe pse e ve shur me fustan.

Por, ajo ka çuar këmbën mbi kali dhe nga fustani i çarë ka mundur t’i dalë ‘zogu’. Sido që të jetë, Arjola dukej shumë se ksi