Aktori i njohur për fëmijë Philip McKeon ka ndë rruar jetë ditën e djeshme në moshën 55 vjeçare.

Lajmin e hi dhur e ka bërë të ditur një zëdhënës i familjes.

‘McKeon vd iq në Teksas pas një sëm undjeje të gjatë’, tha zëdhënësi i familjes Jeff Ballard në një njoftim për lajmet.

Kujtojmë që aktori u bë i njohur me rolin e Tommy Hyatt, djali i personazhit titullar në shfaqjen televizive ‘Alice’, i luajtur nga Linda Lavin dhe që u transmetua nga viti 1976 deri në vitin 1985.

PARSIPPANY, NJ – APRIL 28: Philip McKeon attends Chiller Theatre Expo Spring 2018 at Hilton Parsippany on April 28, 2018 in Parsippany, New Jersey. (Photo by Bobby Bank/Getty Images)