Meri Shehu, është astrologia e njohur shqiptare, e cila ndiqet me kureshtje për parashikimet e saj astrologjike. Përveç parashikimeve mujore apo ditore, ajo jep edhe këshilla të ndryshme për shenjat e horoskopit. Kësaj here është ndalur te Binjakët, dhe ka një këshillë për ta, në mënyrë që të tërheqin fatin e mirë. Ja çfarë ju sugjeron ajo:

FTHORITIS – GURI YLBER ESHTE GURI MBROJTES I BINJAKEVE

Te dashur Binjak Guri juaj Mbrojtes eshte Fthoritis me nuance Lejla

I pergjigjet çakrës 6 qe ka te beje me SYRIN E TRETE

Është gur shume i rendesishem per pastrimin e Aures dhe energjise tuaj.

Mbron te gjitha shteresat e Aures nen vulen e Merkurit Forcon veprimin e menjehereshem dhe krijon nje rrjet filtrimi

Fthoritis eshte gur gelqeror me tip kimik caF2 dhe eshte shume mbreselenese kombinimi i dy tre ngjyrave

Eshte gur shume i kerkuar.

Gjendet shume ne Zvicer, Kine, Usa, Australi, Gjermani , Meksike,Namibi

Eshte shume efikas kundra stresit elektromagnetik qe shkaktojne kompjuterat Eshte mbrojtes ne aspektin psikologjik pasi te cliron nga energjia negative dhe te pastron

Shkateron fiksimet dhe ndihmon ne perqendrim

Mund ta mbani ne:

Ne xhep te mbeshtjell me nje cope, në unazë, në cante.

Ne shtepi mund ta mbani gjitjashtu. ne komodinen afer vendit ku flini

Ne kater cepat e dhomes

Tek dera e shtepise
Dera e dhomes tuaj

Gur te tjere te cmuar pervec Fthoritis jane
Sodalithos
Xalazias me Rutilio