Këngëtarja shqiptare Aurela Gaçe ka qënë pjesë e një koncerti që shënonte hapjen e sezonit të ri veror në Vlorë. Këtë herë ngjitja në skenë ka qenë edhe më emocionuese.

Ajo u shoqërua nga vajza e saj e madhe. Vogëlushja ka kënduar krah të ëmës dhe të gjithë mbetën të mahnitur nga zëri i saj. Nuk kishte si të mos e trashëgonte këtë talent nga ‘tërmeti’ i skenës shqiptare.