Harry shkoi dje në shtëpi me dhuratën e parë si baba, pas lindjes së Archie-t. Ai ka qenë i ftuar special në ‘Invictus Games’ dhe aty mori dhuratën e parë publike nga Princesha Margriet e Holandës. Bëhet fjalë për një trupore të vogël prej pambuku, e cila e bëri Harry-n të gëzohej pamasë në sytë e publikut.

Gjatë fjalimit për eventin në fjalë nuk munguan batutat për të voglin dhe statusin e Harry-t si baba i ri. Princ Harry është shprehur se është shumë i lumtur dhe se të bërit baba është një ndjesi tepër e veçantë. Harry dhe Meghan u bënë prindër të një djali të cilën vendosën ta quajtën Archie, më 6 maj.