PD bën hap pas. Grupi parlamentarë vendos të mos bojkotojë Parlamentin.

Vetëm pak minuta më parë grupi parlamentyar i PD ka vendosur që të mos bojkjotojë Kuvendin, përkundër kërkesave të Berishës, Nokës, Balliut e Spahisë, që PD t’i shkëpusë marrdhëniet me parlamentin. Madje disa pre tyre kanë kërkuar deri dhe djegije të mandateve.