Askush nuk e ka harruar grupin ‘SHBLSH’ me Julin, Gentin dhe Ermalin. Kujtojmë se miqësia mes Julit dhe Gentit mori fund me largimin e këtij të fundit nga 2XL. Megjithatë duket se në mes tyre është dikush që dëshiron t’i pajtojë.

Dhe është moderatori Ermal Mamaqi i cili ka publikuar në Instagram një foto ku kujton kohën kur ndanin skenën të tre. ‘Po sikur të vijë një film nga këta 3 çunat. A thu do kishe shku me e pa në kinema?’ , shkruan Ermali bashkëngjitur fotos. (Newsbomb)