Nikers është një dem gjigand të cilin nuk arrijnë dot ta therrin për mish!Nikers bie menjëherë në sy nga kopeja, sepse është 1.94 centimetra i gjatë dhe peshon 1.4 ton.

Pronari u përpoq ta nxirrte në ankand, por thertoret e zonës thanë që thjesht nuk mund ta përpunonin në makineri, kështu që ai vazhdon të jetojë.

Pronari tha që e kishte blerë kur ishte 12 muajsh për të prirë kopenë. Shokët e tij, viça të tredhur, ishin shitur që të rinj në moshë për mish. Por Nikersin vazhdon të mos e marrë njeri.