Blendi Fezviu tashmë i është futur aktrimit. Gazetari, moderator dhe analisti mjaft i njohur në Shqipëri do të jetë në një rol kryesor në filmin komedian të Bes Kallakut.

Fevziu do të aktrojë përkrah moderatores Luana Vjollca.

Bes Kallaku ka treguar se kjo komedi është një histori aktuale. Aktori është shprehur se ka dy vite që merret me skenarin.

Posteri i filmit të Bes Kallakut
Filmi pritet të përkthehet në 56 gjuhë të botës.