Ilda Bejleri ka vendosur të vijë më afër fansave të saj, duke zhvilluar një bisedë pyetje-përgjigje në Instagram.

Sigurisht që shumica e ‘pyetjeve’ ishin komplimente për moderatoren seksi, por nuk mungoi dhe pyetja ‘pikante’ lidhur me gazetarin Muç Nano.

Çfarë mendimi ke për Muç Nanon m’qafsh se e kam me merak?”– i shkruan një ndjekës Ilda Bejlerit.

Moderatorja sportive ka vendosur që të shprehë mendimin e saj me një fjali “Aman mos e zgjo… se e ka zënë gjumi.”

Risjellim në vëmendje se dikur fjalët e Mustafa Nanos drejtuar Ilda Bejlerit u përhapën në median rozë, ku gazetari kritikonte veshjen e saj dhe i kërkonte të ishte më e përgjegjshme.