Zgjedhja që do të bësh tregon dicka të vecantë rreth personalitetit tënd.

Fëmija 1- Ti je një person që e do lirinë dhe për këtë arsye mendon se nuk ka asgjë më të bukur se të shijosh jetën. Ti ke një lidhje të fortë me njerëzit e tu të dashur. Tregon shumë respekt ndaj partnerit/partneres dhe cdo personi që të rrethon. Gjithmonë përpiqesh të largosh ata që nuk të respektojnë. Influencat e këqija nuk kanë vend në jetën tënde.

Fëmija 2- Ti je person i kujdesshëm që zgjedh të kesh miqësi të fortë. Për ty, miqësia dhe dashuria janë gjëja më e rëndësishme në këtë jetë. Mbron gjithmonë njerëzit e tu të dashur dhe ata e vlerëosjnë këtë gjë. Shumë shpejt, jeta do të ndryshojë, por mos nxito, gjërat do vijnë ngadalë ngaldaë.

Fëmija 3- Shumë njerëz mendojnë se kjo është një vajzë. Kjo për shkak se hija tregon se fëmija ka flokë të gjatë. Zgjedhja jote tregon se je person i vëmendshëm. Miqtë tuaj e vlerëson këshillën dhe ndihmën tënde. Në fushën e dashurisë, ti nuk je tipi i lidhjes së qëndrueshme, kërcen nga një lule në tjetër, por kjo është pasi nuk e ke gjetur ende gjysmën tënde.