Dridhje sizmike e 4.2R u shënuan në Athinë . Një dridhje sizmike e 4.2R u regjistrua në 19.09 në pasditen e së dielës në Athinë.

Epiqendra e tërmetit ndodhet 21 km në veriperëndim të Athinës dhe thellësia fokale vlerësohet në 9.6 km, sipas studimit të rishikuar të Institutit Gjeodinamik të Observatorit Kombëtar të Athinës.

foto galeri foto galeri foto galeri 123PreviousNext
Vibrimi sizmik është ndier në shumë zona të Attikës. Greqia shtrihet në një pjesë të ekspozuar nga tërmetet.