Këngëtarja shumë e dashur për publikun, Dafina Zeqiri, prej kohësh po jeton në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, atje ku ka nisur karrierën e saj ndërkombëtare.

Ajo është është njëra nga këngëtaret më të njohura shqiptare dhe pëlqehet shumë nga publiku, të cilin e mban të përditësuar me foto të ndryshe,

Këtë herë ajo ka publikuar një fotografi shumë të ëmbël, kur në fokus ka vendosur fytyrën e saj të bukur, foto në të cilën ka marrë shumë komente pozitive, por nuk mund të mungojnë edhe ata negativë.

Një fans i ka thënë Dafinës që ka qenë gocë e mirë, por nuk ka ngelur mashkull pa e zënë dhe këngëtarja ka reaguar ndaj tij duke e ironizuar. Ajo i thotë me ironi që komenti i tij ia ka ndarë zemrën në dy pjesë dhe i thotë që është e virgjër.