Aktori fitues i çmimit Oskar, njihet si kundërshtar i hapur anti-Trump. Vitin e kaluar, ai tha ‘Fuck Trump! Robert De Niro tha kohët e fundit se ai dëshiron ta shohë presidentin Donald Trump t’i hidhet ‘thes prej m*ti’ të hedhur në fytyrën e tij.

Duke folur për podcast Rumble të regjisorit Michael Moore të premten, De Niro tha:

‘Goditeni atë në fytyrë me një thes m*ti dhe lini që fotografia të shpërndahet në të gjithë botën.’

Aktori gjithashtu tha se i nominuari nga radhët e demokratëve duhet ‘të mundë Trump dhe njerëzit duhet ta shohin presidentin të poshtëruar’.

De Niro tha se do të dëshironte ta shihte Trumpin në burg, duke shtuar se nuk duhet të ketë ‘asnjë shëlbim’ për të.