Studimet tregojnë se njerëzit që shpenzojnë më shumë kohë duke menduar janë më pak aktiv fizikisht

Ju tani mund të keni një tjetër justifikim për shikimin e shfaqjeve televizive dhe për të fjetur gjatë ditës, shkruan Daily Mail.

Një studim i ri tregon se njerëzit inteligjentë jetojnë një ritëm jetese më të ulur, pasi ata rrallë ndjehen të mërzitur dhe shpenzojnë më shumë kohë të humbur në mendimet e tyre.

Studiuesit gjetën se ata që mbushin ditën e tyre me aktivitet fizik janë shpesh “jo mendimtarë”, dhe bëjnë këtë për të stimuluar mendjen në mënyrë që të shpëtojnë nga mendimet e tyre.j.j