Milaim Zeka, është një prej deputetëve më kontrovers në Parlamentin e Kosovës.

Së fundmi ai ka dhënë një intervistë dhënë në emision ‘’Mirage’’ Zeka është vënë me shpatulla prej muri dhe është detyruar të rrëfejë ç’i ka pasur zemra brenda.

Deputeti nuk ka pasur zgjidhje tjetër veçse të tregojë se çfarë i ka pasur zemra brenda. Gjatë kësaj interviste, ai ka treguar se do të donte të kalonte një natë me Luana Vjollcën. Deputeti është pyetur se me kë donte ta kalonte natën me Fjolla Morinën apo me Luana Vjollcën.

Përgjigja e tij ka qenë kështu:

Në mënyrë absolute me Luana Vjollcën! Sepse Luana për mua është një yll, një njeri super pozitiv dhe rrallë gjen një kombinim aq të mirë dhe të jesh edhe e bukur edhe e mençur. Gjithçka është perfekte. Zoti e ka vizatuar avash –avash kur e ka lindur Luana Vjollcën.’’