Ekzistojnë disa arsye, për të cilat femrat i lënë partnerët e tyre, edhe pse vazhdojnë akoma t’i duan. Nëse ke arritur në një pikë të marrëdhënies tënde ku nuk e di se çfarë të bësh, të qëndrosh apo të largohesh, këshillohu me listën e mëposhtme të arsyeve se pse femrat vendosin të largohen. disa nga këto arsye janë kur nuk ka më asgjë të përbashkët, nuk ka komunikim, partneri bëhet tepër egoist dhe kur përballësh me femra të tjera.

Sinqerisht, nëse partneri yt po të krahason me femra të tjera, qofshin këto femra të rastësishme në rrugë, shoqe në shkollë, apo më keq akoma, me ish të dashurën e tij, atëherë ai është thjesht një budalla që nuk di të vlerësojë dhe bën mirë të largohesh prej tij.