Në kuadër të turit të takimeve për “Bashkia që duam”, kryeministri Edi Rama ndodhet sot në qytetin e Pukës.

Rama ka komentur dhe lëvizjet e fundit të opozitës, duke u shprehur se është pa vizion dhe pa ide duke penguar kështu dhe integrimin e Shqipërisë në BE.

Opozita është pa ide, pa lidership dhe pa vizion. Edhe pse në opozitë ata janë pengesë për Integrimin e Shqipërisë. Ne kemi një qeveri që merret me hallet e popullit.”