Ish-miss Eria Ago ka reaguar përmes një publikimi në rrjetet sociale lidhur me përgjimet ku Hermes Nikaj, i njohur ndryshe si “Zogut i Tiranës”, rezulton i përfshirë në një rrjet pros.titucioni.

Nga përgjimet e publikuara, është hedhur dyshimi edhe lidhur mbi modelen, por ajo në reagimin e saj shprehet se gjithçka është një shpífje dhe se bëhet me qëllimin për të hedhur bàltë mbi figurën e saj.

Ago ka theksuar se nuk ka nevojë për lekë.

“Dua të theksoj se nuk e mohoj njohjen me Hermesin se ai ka lidhje miqësore me mua dhe familjen time, por vetëm kaq. “, shprehet ajo ndër të tjera.

Hermes Nikaj u arr.estua bashkë me tre persona të tjerë pas një hetimi për shfr.ytëzim dhe ushtrim pro.stí.tucíoni në qendrat estetike dhe klubet e natës.

Nikaj ishte në një dhomë hoteli në autostradë me A.Gj nga Mamurrasi në momentin që është arre.stuar.

Në dëshminë e tij, mësohet se ‘Zogu i Tiranës’ ka mohuar gjithçka duke u shprehur se të gjitha aktivitetet e kryera janë bërë me dëshirë dhe nga dëshira për të eksploruar. Ai ka mohuar të jetë tutor apo të ketë marrë pagesa në këmbim të sèksit të ofruar, ndërkohë që dëshmia e D.N, vajza e cila u kap me Nikajn dhe Gjinin në autostradë ka zbuluar të gjithë skemën e prosi.tucionit që kryesohej nga “Zogu “.