Moderatorja Einxhel Shkira nuk ka duruar shumë, pasi një ndjekës i ka hapur temën e vir gjërisë. Ajo ka vendosur t’i replikojë, dhe madje ta ndajë komentin në profilin e saj. “Edhe del çifti i kësaj thotë “jam e vi rgjër”,”- shkruan një ndjekës në profilin e moderatores.

“Siç del dhe çifti jot thotë “S’jam i v irgjër”,”- është përgjigjur prerë Einxhel Shkira. Por, moderatorja nuk është mjaftuar me kaq. Ajo ka ndarë dhe një mendim tjetër, lidhur me këto meshkuj që duan femrat e v irgjëra: “I duan të vi rgjëra, por vazhdojnë të tradhtojnë gjithsesi, e çfarë kuptimi ka kjo?!”