DASHI- Dielli do ju ndihmojë të rishikoni planet që keni bërë dhe të gjeni rrugën më të mirë. Hëna do ndikojë mjaft pozitivisht në jetën sentimentale për ju që jeni çift. Lidhja juaj do jetë edhe më e bukur duke qenë se bashkëpunimi do të rritet dhe do jeni më tolerantë. Drita jeshile do të ndizet edhe për ju beqarët. Në mbrëmje Venusi do iu bëjë një dhuratë shumë të bukur. Në punë do jeni të kujdesshëm me çdo gjë që do ju ndodhë. Do e keni edhe shumë më të lehtë për ndryshime dhe do e merrni çdo gjë me pozitivitet. Do bëni çmenduri me shpenzimet gjatë kësaj dite. Kjo do jetë pika juaj e dobët e cila mund t’iu çojë në probleme serioze.

VIRGJERESHA- Do keni më shumë besim tek vetja gjatë kësaj dite dhe do ndërmerrni projekte të shumta. Kur t’iu duhet të bëni zgjedhje do e keni të vështirë sepse nuk do dini cilin të përzgjidhni. Nën influencën e Uranit ju të dashuruarit do bëni çmos që ta përforconi lidhjen tuaj. Pranojini gabimet që keni bërë dhe tregohuni më tolerantë. Do jetë më e mira që mund të bëni. Për ju beqarët do jetë e favorizuar dashuria. Ka mundësi që të ndryshoni status edhe ju. Në punë do jeni perfeksionistë dhe çdo detyrë të dhënë do e kryeni me përgjegjshmëri të plotë. Ambienti yjor do jetë në favorin tuaj gjithë kohës. Financat nuk do jenë shumë të favorizuara. Tregohuni vigjilentë dhe të kujdesshëm me shpenzimet e tepruara.