Këto janë dy shenjat më me fat për sot:

PESHORJA

Interesa të reja mund të shfaqen në horizont, si dhe mundësia për të bërë udhëtimin që keni ëndërruar gjithmonë. Zgjidhni me kujdes miqtë tuaj!

Nëse keni një romancë të lumtur, mbrëmja do t’ju bëjë edhe më të lumtur: marrëveshja me partnerin do të jetë e shkëlqyeshme, do të kuptoheni më mirë se kurrë, vetëm vini re, për të ditur se çfarë mendon tjetri apo tjetra.

UJORI

Periudhë vullkanike dhe krijuese, me mundësinë e suksesit në çdo fushë; prania e yjeve dashamirës është shumë qetësuese për ju dhe paratë tuaja. Hëna, për shembull, në paraqitjen e trinit ngre shumë kuotat në fushën sentimentale.

Ditë e duhur për të diskutuar me partnerin në një mënyrë të rrjedhshme dhe, ndoshta, edhe të kërkoni së bashku për zgjidhjet më të mira!