Kampionati Botëror 2018 do të zhvillohet në Rusi dhe gjithsej do të jenë 12 stadiume, ku do të zhvillohen 64 ndeshje.

Stadiumi ku do të bëhet hapja dhe mbyllja e Botërorit është Luzhniki në Moskë.

Kapaciteti: 80.000 shikues.Ndeshjet të cilat do të zhvillohen në këtë stadium janë këto: Rusia kundër Arabisë Saudite (14 qershor); Gjermania kundër Meksikës (17 qershor); Portugalia kundër Marokut (20 qershor); Danimarka kundër Francës (26 qershor); Raundi i 16 (1 korrik); Gjysëmfinalje(11 korrik); Finalja (15 korrik).

Stadiumi i dytë: Otkritie Stadium – Moskë.

Kapaciteti: 45.360 shikues.Ndeshjet të cilat do të zhvillohen në këtë stadium janë këto: Argentina v Iceland (16 Qershor); Poland v Senegal (19 Qershor); Belgium v Tunisia (23 Qershor); Brazil v Serbia (27 Qershor); Raundi i 16 (3 Korrik).

Stadiumi i tretë: Stadiumi Nizhny Novgorod

Kapaciteti: 44.889 shikues.Ndeshjet të cilat do të zhvillohen në këtë stadium janë këto: Suedia kundër Koresë së Jugut (18 qershor); Argjentina kundër Kroacisë (21 qershor); Anglia v Panama (24 qershor); Zvicra dhe Kosta Rika (27 qershor); Raundi i 16 (1 korrik).

Stadiumi i katërt: Mordovia Arena, Saransk.

Kapaciteti: 44,442 shikues.Ndeshjet të cilat do të zhvillohen në këtë stadium janë këto: Peru kundër Danimarkës (16 qershor); Kolumbia kundër Japonisë (19 qershor); Irani kundër Portugalisë (25 qershor); Panama dhe Tunizia (28 qershor).

Stadiumi i pestë: Kazan Arena, Kazan.

Kapaciteti: 45,379 shikues.Ndeshjet të cilat do të zhvillohen në këtë stadium janë këto: Franca kundër Australisë (16 qershor); Irani kundër Spanjës (20 qershor); Polonia v Kolumbia (24 qershor); Korenë e Jugut kundër Gjermanisë (27 qershor); Raundi i 16 (30 qershor).

Stadiumi i gjashtë: Samara Arena.

Kapaciteti: 44,807 shikues.Ndeshjet të cilat do të zhvillohen në këtë stadium janë këto: Kosta Rika kundër Serbisë (17 qershor); Danimarka kundër Australisë (21 qershor); Uruguai kundër Rusisë (25 qershor); Senegali kundër Kolumbisë (28 qershor); Raundi i 16 (2 korrik).

Stadiumi i shtatë: Central Stadium.

Kapaciteti: 35,696 shikues.Ndeshjet të cilat do të zhvillohen në këtë stadium janë këto: Egjipt v Uruguaj (15 Qershor); France v Peru (21 Qershor); Japoni v Senegal (24 Qershor); Meksikë v Suedi (27 Qershor).

Stadiumi i tetë: Stadiumi Krestovsky, Shën Petersburg.

Kapaciteti i këtij stadiumi është: 64,287 shikues.Ndeshjet të cilat do të zhvillohen në këtë stadiumë janë këto: Maroku kundër Iranit (15 qershor); Rusia kundër Egjiptit (19 qershor); Brazili v Kosta Rika (22 qershor); Nigeria kundër Argjentinës (26 qershor); Raundi i 16 (3 korrikut); Gjysmëfinale (10 korrik); Vendin e tretë (14 korrik).

Stadiumi i nëntë: Kaliningrad Stadium.

Kapaciteti: 35,212 shikues.Ndeshjet të cilat do të zhvillohen në këtë stadium janë këto: Kroacia v Nigeri (16 qershor); Serbia kundër Zvicrës (22 qershor); Spanja kundër Marokut (25 qershor); Anglia kundër Belgjikës (28 qershor).

Stadiumi i dhjetë: Volgograd Arena

Kapaciteti: 45,568 shikues.Ndeshjet të cilat do të zhvillohen në këtë stadium janë këto: Tunizi kundër Anglisë (18 qershor); Nigeria kundër Islandës (22 qershor); Arabia Saudite kundër Egjiptit (25 qershor); Japonia kundër Polonisë (28 qershor).

Stadiumi i njëmbëdhjetë: Rostov Arenaa.

Kapaciteti: 45,145 shikues.Ndeshjet të cilat do të zhvillohen në këtë stadium janë këto: Brazil v Zvicër (17 qershor); Uruguai kundër Arabisë Saudite (20 qershor); Korenë e Jugut kundër Meksikës (23 qershor); Islanda kundër Kroacisë (26 qershor); Raundi i 16 (2 korrik).

Stadiumi i dymbëdhjetë: Fisht Olympic Stadium.

Kapaciteti: 47,659 shikues.Ndeshjet të cilat do të zhvillohen në këtë stadium janë këto: Portugalia kundër Spanjës (15 qershor); Belgjika v Panama (18 qershor); Gjermania kundër Suedisë (23 qershor); Australia v Peru (26 qershor); Raundi i 16 (30 qershor).