Një video virale po qarkullon online e cila ka ngjallur kureshtje. Bëhet fjalë përThumbON, emisioni i ka bërë një Kamera të Fshehtë shefit të kuzhinës më të komentuar të momentit, Renato Mekolli.

Gazetari Ronaldo Sharka shkon për një drekë në restorantin e Mekollit, në bashkëpunim me stafin e këtij të fundit, e bënë Renaton për “ujë të ftohtë”.

Gazetari i cili ndodhej për të ngrënë më të“dashurën”,bëhet xheloz dhe sajon situata sikur mes Renatosdhe të dashurës së tij ka diçka, çfarë e bën situatën të degradohen në ngritje tonesh zëri e kërcënimesh.