Moti parashikohet me kthjellime dhe vranësira në zhvillim në zonat malore. Reshje shiu të izoluara ne zonat malore.

Era me drejtim Juglindje-Veriperëndim me shpejtësi deri në 10m/sek. Erë me rrahje dhe e theksuar ne detin Jon deri ne 18m/sek. Deti i forcës 4-5 me lartësi vale 2.8 metër ne det te hapur.

Temperaturat parashikohen:

QYTETET Temperaturat në °C
Shkodër 17/32 diell re
Kukës 14/29 diell shi
Lezhë 18/31 diell
Dibër 12/28 diell shi
Durrës 16/30 diell
Tiranë 17/30 diell
Elbasan 16/30 diell
Berat 16/31 diell
Vlorë 16/30 diell re
Korcë 14/25 diell shi
Gjirokastër 16/32 diell re
Sarandë 16/31 diell re