Kuzhiniera e njohur Tefta ishte e thirrur së fundmi në emisionin shumë të ndjekur të mbasditës ‘Rudina’.

Zonja Tefta po tregonte se si mund të përgatisimin maja në kushte shtëpie, por teksa shpjegonte ajo në vend që të thoshte se majës i duhen nëntë ditë që të përgatitet, bëri lapsus duke thënë duhet nëntë muaj.

Kaq mjaftoi dhe Rudina së bashku me publikun shpërthyen në të qeshura dhe nuk ndalonin dot, siç mund të shihet në videon e mëposhtme.

“Se mos prisni vërtetë 9 muaj për majanë, 9 ditë mjaftojnë.”- shkruan Rudina me humor krahas videos.