Djali i një miliarderi amerikan ka v.rarë veten pasi e la e dashura. Kai Schachter-Rich i dha fund jetës pas nuk e përballaoi dot ndarjen.

Ai ishte në një lidhje me modelen Lady Lola Crichton-Stuart. Fillimisht 21-vjeçari piu një koktej dro.gërash dhe më pas va.ri veten.

I riu ishte djali i tregtarit të artit në New York, Kenny Schachter dhe artistes, Ilona Rich. Ndërsa gjyshi i tij nga mamaja, March Rich, njihej si “mbreti i mallrave”, pasi themeloi kompaninë miliarda dollarëshe, “Glencore”.