Edmond Tupja i ftuar në emisionin “Casa De Los 3s” ka pranur se ka tradhëtuar bashkëshorten e tij.

Shkrimtari u shpreh se ai u kap mat nga tri shtojzovalle por se diçka e tillë nuk quhet tradhëti.

“Fatkeqësisht ose fatmirësisht e kam tradhtuar por nuk kisha çfarë të bëja më kapën tri shtojzovalle, tri vajza të bukura dhe më përdhunuan. Kujdes nuk quhet tradhti. Tradhtia është fjalë shumë e rëndë. Do quaja tradhti ndaj të dashurës ose të dashurit një shmangie. Tradhtia e vërtetë është kur e braktis njëherë e përgjithmonë. Nëse dikush ka një lajthitje qoftë momentale, fizike apo shpirtërore me dikë nuk është,”-tha Tupja.