Në qytetin e Suharekës tre persona janë bërë bashkë për ta rr ahur një grua njofton Policia e Kosovës. Tre persona në Suharekë pas një mosmarrëveshje kanë rr ahur një femër të vetme, duke i shkaktuar lëndime trupore.

Gruaja eshte derguar ne spital, kurse dhu nuesit jane ndaluar nga policia.

“Janë arrestuar tre të dyshuar meshkuj, pasi pas një mosmarrëveshje kanë sulmuar fizikisht vik timën femër K-Shqiptare. Ajo eshte mjekuar ne spital, ndërsa të dyshuarit janë intervistuar dhe me vendim të prokurorit njëri prej tyre është liruar ndërsa dy të tjerët janë dërguar në mbajtje”, thuhet në raportin e policisë.