Kryeministri Edi Rama ka nisur të prezantojë paketën speciale Anti-KÇK, ku në fokus do të ketë goditjen e krimit të organizuar dhe pasurive të tyre, duke përfshirë edhe kriminelë të rrezikshëm, të cilët përmes gjyqtarëve dhe prokurorëve të korruptuar, kanë mundur që t’i shpëtojnë drejtësisë.

Por, kryeministri Rama ka bere me pare nje resume te te gjithe punes se bere nga qeveria nen drejtimin e tij, ku se pari eshte ndalur tek me e rendesishmja, ekonomia.

Sipas te dhenave te institucioneve vendase dhe nderkombetare, ekonomia e Shqiperise eshte 4-fishuar, theksoi kryeministri Rama.

Nga ana tjeter kryeministri Rama theksoi se ndryshe nga c thote opozita, investimet e huaja jane ne rritje ne vendin tone dhe se shpejti do te kete me te konkretizuar nje kontrate me nje kompani nderkombeatare.