Eliza Hoxha,këngëtarja shqiptare,është ndaluar nga policia kufitare serbe.Një fotografi është bërë shkak që ajo të ndalohet nga policia. Fotografia përmbante simbolet e UÇK-së.

Bashkë me fotografinë është kontrrolluar dhe katalogu që ajo mbante me vete.

Policia kufitare serbe po ushtron kontroll në autobusin ku udhëtonte këngëtarja shqiptare, për të parë nëse ka ndonjë flamur të Kosovës ka raportuar Koha Ditore.

Duhet theksuar fakti se Eliza është një ndër këngëtaret që në këngët e saj trajton tematika aktuale.