Shenja që dha dje në darkë pas kaq kohësh heshtje ishte vërtet e çuditshme. Pas gjithë asaj zhurme që u shkaktua në Tiranë befas bëhet e gjallë dhe trazon ujërat duke i bërë follow një deputeti? Kaq mjaftoi që ky sinjal të merrej si një rikthim i këngëtares pasi prej dy muajsh ajo nuk “bëhet e gjallë”.

Në fakt, nuk është fare një rikthim i Elvanës. Profili i saj i Instagramit është vjedhur dhe personi që e ka për momentin në zotërim ka bërë follow edhe të tjera faqe. Ndërkohë që në rrugë zyrtare Elvana po përpiqet të marrë sërish profilin e saj, i cili ndërkohë rezulton i mbyllur.