KED ka filluar procedurën e pikëzimit për kandidatët e Inspektorattit të Lartë të Drejtësisë.

Sot kanë dalë rezultatet paraprake për kandidatët për ILD. Si rezultat i pikëzimit, në vend të parë është renditur Artur Metani.

Ndërsa, po si rezultat i pikëzimit, në vend të dytë është renditur Sokol Stojani dhe në vend të tretë Joana Asimi Sorraj.