Debati për Teatrin Kombëtar është kthyer në ngjarjen kryesore në vend prej ditësh.

Disa artisë dhe aktivistë të PD-së, kundërshtojnë prishjen e Teatrit të vjetër dhe ndërtimin e një të riu.

Është interesant fakti, se të gjithë aktorët e njohur dhe kryesorë në vend, janë pro një Teatri të ri.

Po ashtu, të gjithë aktorët që paguhen si pjesë e këtij Teatri, janë të gjithë pro një godine të re dhe nuk ka dalë askush kundër.

Me përjashtim të njërit, aktorit Naun Shundi.

Lista e aktorëve

1.Myzafer Zilfa – Aktor

2.Vasjan Lami – Aktor

3.Anila Bisha – Aktore

4.Sokol Angjeli – Aktor

5.Helidon Fino – Aktor

6.Arben Derhemi – Aktor

7.Olta Gixhari – Aktore

8.Bujar Asqeriu – Aktor

9.Artan Imami – Aktor

10.Eva Alikaj – Aktore

11.Naun Shundi – Aktor

12.Hervin Çili – Drejtor i Përgjithshëm i Teatrit

13.Leart Vasili – Aktor

14.Ndriçim Xhepa – Aktor

15.Rajmonda Bulku – Aktore

16.Luiza Xhuvani – Aktore

17.Elia Zaharia – Aktore

18.Neritan Licaj – Aktor

19.Ardian Cerga – Aktor

20.Dritan Boriçi – Aktor

21.Olta Daku – Aktor

22.Indrit Çobani – Aktor

23.Flaura Kureta – Aktore

24.Naida Saliasi – Aktore

25.Spiro Duni – – Aktor-Regjisor

26.Armand Bora -Regjisor

27.Genc Shkodrani – Skenagraf

28.Laedia Hajdari – Skenografe

29.Genti Deçka – Aktor

30.Gladiola Harizaj – Aktore

31.Lulzim Zeqja – Aktor

32.Erjona Kakeli – Aktor

33.Lli Bitri – Aktore