Këto ditë të nxehta dielli, Eni Koçi dhe Genc Prevlukaj kanë vendosur t’i kalojnë në një resort emrin e të cilit kanë preferuar ta mbajnë sekret. Këngëtarja ka publikuar pamje nga pushimet, dhe bashkë me to tregoi dhe një sekret të sajin për të cilin partneri e tall.

Eni Koçi qenka me të vjetrën, akoma lyhet me vaj ulliri për të marrë rreze dielli, por Genci sigurisht që e vë në lojë për këtë arsye.

“Që thoni juu..mua vetëm vaji ullirit më ndihmon më shumë në nxirje dhe Genc Prevlukaj tallet,”- ka shkruar Eni Koçi në një foto ku ka eskpozuar këmbët të lyera me vaj ulliri ndërsa është shtrirë në shezlong.