Të dyja motrat Istrefi kanë vendosur të oraganizojnë një koncert të madh në Tiranë dhe të gjitha lekët do shkojnë për njerëzit që kanë ngelur në qiell të hapur nga tërmeti i 26 nëntorit. Për shkak të projekteve të saj të reja, Era Istrefi kishte vendosur të largohet pak nga koncertet dhe daljet e saj publike, por dëshra për t’i ndihmuar këta njerëz e ka rikthyer sërish atë.

“Edhe pse nuk mbaj koncerte që sa per shkak qe jom tu u marr me projekte t’reja, mvjen mire qe kemi me u pa t’premten n’Tirane sidomos per arsyen qe tgjitha fitimet kan me u perdor per ndihma te njerezve qe kan nevoje ne Shqiperi”, shkruan Era.