Si pasojë e erës së fortë në kryqytet janë rrëzuar edhe depozitat në zonën e Kinostudios dhe në Komunën e Parisit.

Nga rrëzimi i tyre kanë shpëtuar për mrekullit automjetet e parkuara në anë të trotuarit.