Nga Erjon Braçe

Lajmi i madh dhe i vjetër; Ai dhe ajo, Lylzim Basha dhe Monika Kryemadhi, Do të bllokojnë rrugët sot! Jo me nje, por dy ore! Dakord, titulli dhe lajmi kane nje te vertete: Nuk eshte populli qe po bllokon rruget, anormale kjo ne nje revolte por, jane anetaret e dy partive dhe 5 kryetare te partive pa anetare, te cilet do bllokojne rruget! Kur eshte keshtu, dy pyetje kam une;

E para, Kujt do t’ia bllokojnë rrugët këta? Edi Rames-te cilin e kane shenjester?! Joooooooo! Deri tani Edi Ramen se kane bllokuar asnjehere, zero! Ai e ka patur rrugen e lire dhe ka zhvilluar cdo aktivitet te planifikuar dhe masiv madje. Ka nje arsye te qarte perse; Ata qe bllokojne rruget jane gjithe e gjithe nga 50-200 vete maksimumi ne Milot, nuk jane shumice, jane pakice, Nuk janë populli por anetaret e partise kunder popullit!

Pra, Kujt do t’ia bllokojnë rrugët këta? Popullit, natyrisht! Vetëm popullit! Punës dhe ekonomisë së tij! Pyetja e dyte; A ëhstë dakord Presidenti i Republikës me bllokimin e rrugëve popullit të tij, Punës dhe ekonomisë së tij? E kam nje ide, prej viteve 1999-2000!