Teksa disa prej nesh ëndërrojnë që të gjejnë shpirtin e tyre binjak, të tjerë dëshirojnë një partner/e që t’iu përputhet sipas synimeve që kanë. Më poshtë gjeni katër shenjat e meshkujve pas të cilëve femrat çmenden.

Binjakët- Meshkujt e shenjës së binjakëve janë me shumë fat. Nuk kanë nevojë për të punuar shumë për të bërë për vete femrat, pasi sharmi i tyre është i garantuar. Këta meshkuj arrijnë që ti ndjellin vajzat pas vetes në pak çaste. Janë të butë dhe romantik nga natyra dhe për këtë arsye që të gjitha femrat ju besojnë. Meshkujt e kësaj shenje dinë që t’iu flasin mirë femrave dhe emocionohen lehtësisht.

Luani- Meshkujt e lindur në këtë shenjë kanë një zemër gjithmonë të hapur ndaj lidhjeve. Janë romantikë nga natyra dhe vazjat nuk turpërohen duke flirtuar me ta. Janë natyrë miqësore dhe shumë të mirë. Këto cilësi bëjnë që të vlerësohen nga femrat, duke bërë që ato të krijojnë një lloj varësie prej tyre. Një luan ka aftësinë për të tërhequr çdo femër me shikim të parë dhe nga ana tjerër është natyrë shumë bujare.

Peshorja- Mashkulli i lindur nën këtë shenjë është disi i çuditshëm. Pikërisht për shkak të kësaj vetie, një femër tërhiqet lehtësisht prej tij. Stili i tij është krejt i ndryshëm nga të tjerët. Djemtë e kësaj shenje marrin shpesh shumë vëmendje, por dashuria për ta është një ndjenjë shumë e thellë dhe nuk ndodh kudo, shkruan noa.al. Janë natyra të ndrojtura por nëse një femër kalon shumë kohë me ta, nuk e largojnë.

Bricjapi– Të lindurit e kësaj shenje dinë të bëjnë për vete thjeshë dhe vetëm me një shikim, pasi arrijnë që të ndikojnë këdo. Stili i tyre dhe mënyra e të folurit është shumë ndryshe, sa që femrat jepen menjëherë pas tyre. Janë të lutmtur me veten e tyre dhe kanë një personalitet mjaft tërheqes. Djemtë e kësaj shenje janë edhe shumë aktivë dhe inteligjent. Vajzat pëlqejnë që të jenë mike të tyre, për shkak se mbeten të tërhequra pafund.