Të gjitha gratë janë të forta, por ka disa që kanë një temperament më eksploziv se të tjerat. Ato janë njerëzit tipikë që thonë atë që ndjejnë dhe asgjë nuk i ndalon, në asnjë moment. Më poshtë ju tregojmë se kush jamë: Demi: Gratë e kësaj shenje janë pasive dhe shumë të qeta, për aq kohë sa nuk i zemëroni, sepse në atë moment ato do të shkëlqejnë me karakterin e tyre të fortë. Gjithashtu, ato janë shumë të ashpra dhe impulsive kur debatojnë.

Binjakët: Nga njëra anë ato mund të jenë shumë pasive dhe të ëmbla, por kur zemërohen ato kanë një karakter shumë të fortë, që frikëson të gjithë. Për më tepër, ato janë shumë punëtore dhe nuk kanë frikë nga asgjë, kështu që gjithmonë e mbajnë fjalën e dhënë.

Luani: Gratë e kësaj shenje janë ato që kanë më shumë besim në vetvete dhe kjo u jep atyre sigurinë dhe fuqinë e nevojshme për të pasur shumë personalitet. Gratë e Luanit, kur të zemërohen, mund të përfundojnë duke argumentuar aq mirë sa gjithmonë e fitojnë betejën.

Virgjëresha: Ato janë gratë që kanë vendosmërinë më të madhe dhe kjo është arsyeja pse karakteri i tyre është shumë i fortë. Për më tepër, ato kanë idetë e tyre fikse kështu që nuk ka gjasa që të ndryshojnë mendjen vazhdimisht. Ato duan të analizojnë gjithçka dhe gjithmonë i shkojnë deri në fund.